Apua ja tukea

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Diakoniapäivystys

Hyrynsalmen seurakunan diakoni Kirsimaria Määttä 044-781 9371 päivystystää tiistaisin ja torstaisin klo 9-10 seurakuntakeskuksessa. Ajanvarauksella myös muita aikoja.

Taloudellinen apu. Jos sinulla on vaikeuksia raha-asioittesi kanssa, voit ottaa yhteyttä diakoniin. Hän auttaa talousvaikeuksien selvittämisessä ja ohjaa sopivan avun piiriin. Tarpeen vaatiessa seurakunta voi myöntää pienimuotoista taloudellista apua henkilöille, joita on kohdannut odottamaton taloudellinen kriisi.

Talouden selvittämisessä tarvitaan viimeisin tiliote ja /tai toimeentulotukipäätös.

Hyrynsalmen seurakunnan lähimmäispalvelu.

Lähimmäispalvelu on Hyrynsalmen seurakunnan tarjoama palvelu yksinäisille ikäihmisille tai muille lähimmäistä tarvitseville. Lähimmäisinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset. Vapaaehtoiset lähimmäiset tuovat tavallisen ihmisen taidoin iloa ja virkistystä arkeen toimien iäkkään henkilön ystävänä, juttuseurana ja ulkoiluapuna.

Palvelu on maksuton.

Apua ja tukea