HYRYNSALMEN SEURAKUNTA

Puh. 08 - 617 23920
Avoinna klo 9.00 - 12.00

Uusimmat kuvat

11.10.2017PALVELEVA PUHELINLue lisää »

Diakonia

Diakoni Hannele Repola               puh.  044 781 9371

Diakonin vastaanottoaika toimistolla tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10.

Diakoni virkavapaalla 11.1. - 4.2.2018

Ajanvarauksella myös muita aikoja.

Diakonin voit pyytää myös kotikäynnille.

Taloudellinen apu. Jos sinulla on vaikeuksia raha-asioittesi kanssa, voit ottaa yhteyttä diakoniin. Hän auttaa talousvaikeuksien selvittämisessä ja ohjaa sopivan avun piiriin. Tarpeen vaatiessa seurakunta voi myöntää pienimuotoista taloudellista apua henkilöille, joita on kohdannut odottamaton taloudellinen kriisi.

Talouden selvittämisessä tarvitaan viimeisin tiliote ja /tai toimeentulotukipäätös.

Hyrynsalmen seurakunnan lähimmäispalvelu   Lähimmäispalvelu on Hyrynsalmen seurakunnan tarjoama palvelu yksinäisille ikäihmisille tai muille lähimmäistä tarvitseville. Lähimmäisinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset. Vapaaehtoiset lähimmäiset tuovat tavallisen ihmisen taidoin iloa ja virkistystä arkeen toimien iäkkään henkilön ystävänä, juttuseurana ja ulkoiluapuna.

Palvelu on maksuton. Tiedustelut diakoni Hannele Repolalta, puh: 044 – 781 9371.