Lohtuhuivi-ilta

ke 9.11. klo 16.00 – 18.00
Kirjoneule

Tervetuloa opettelemaan Lohtuhuivin tekoa.

Muistatko kun viimeksi kohtasit ihmisen, joka oli lohdun tarpeessa? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla opettelemaan Lohtuhuivin tekoa ke 9.11. klo 16.00. seurakuntakeskukselle Nivantie 4. Lohtuhuivin toiselta nimeltään Nikolai-huivin malli on alkujaan puolalaisen Marysia Nodzykowskan käsialaa. 6.12. Puolassa vietetään Pyhän Nikolain päivää, jolloin heillä on tapana muistaa ystäviä ja perheenjäseniä pienellä lahjalla. Tämän Lohtuhuivin ohjeen ja sanoman Marysia on halunnut lahjoittaa meille kaikille jaettavaksi. Lohtuhuivi viestii sen saajalle asioita, joita ei itse pysty tuottamaan ja sanoittamaan. Huivi tuo käyttäjällensä lämpöä sekä pientä kosketusta hartioiden päällä. Otamme Lohtuhuiveja lahjoituksena vastaan Hyrynsalmen seurakunnassa ja jaamme niitä leskille tuomaan lämpöistä kosketusta ja lohdutusta huivin avulla. Omat langat ja puikot mukaan.

• Nuorille Nuorille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö