Apua ja tukea

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Diakoniapäivystys

Diakoniapäivystys keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 seurakuntakeskuksessa. Muina aikoina vastaanotto ajanvarauksella, p: 044781 9371.

Taloudellinen apu. Seurakunta voi myöntää pienen taloudellisen avustuksen äkillisissä talousvaikeuksissa. Taloudellinen avustaminen on yleensä kertaluontoista ja sen tarkoitus on auttaa ihminen pahimman vaiheen yli. Talouden selvittämisessä tarvitaan viimeisin tiliote ja /tai toimeentulotukipäätös.

Hyrynsalmen seurakunnan lähimmäispalvelu

Lähimmäispalvelu on Hyrynsalmen seurakunnan tarjoama palvelu yksinäisille ikäihmisille tai muille lähimmäistä tarvitseville. Lähimmäisinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset. Vapaaehtoiset lähimmäiset tuovat tavallisen ihmisen taidoin iloa ja virkistystä arkeen toimien iäkkään henkilön ystävänä, juttuseurana ja ulkoiluapuna.

Palvelu on maksuton.

Apua ja tukea