Hyrynsalmen seurakunnan ilmoitukset

Kirkolliset ilmoitukset:

Jumalanpalvelukset striimataan, jotka ovat nähtävillä seurakunnan koti- ja facebook-sivuilla.

Osallistuminen paikan päällä ei ole mahdollinen 31.3.2021 saakka.

Ehtoollista on mahdollista saada soittamalla kirkkoherranvirastoon tai kirkkoherralle.

Ehtoollishartaudet kerran kuukaudessa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30.

Su 28.2.         Kolehti:

Suomen lähetysseuran kautta nimikkokohteisiin

Nepalin vammaisten lasten koulutukseen ja Thaimaan työhön  (viesti kenttään)

Suomen Lähetysseura FI25 8000 1600 0607 10

Ke 3.3. klo 11-12 Seurakuntakeskuksen kirkkosali avoinna hiljentymistä vaten.

Su 7.3. klo 10 Sanajumalanpalvelus striimattuna seurakuntakeskuksen kirkkosalissa.

Saarnaa Matti Malinen Kansanlähetyksestä

Liturgina Pirkko Hänninen.

Kolehti:

Sateliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa

Medialähetys Sanansaattajien kautta.

FI78 5062 0320 1903 60

klo 11.30  Ehtoollishartaus seurakuntakeskuksen kirkkosalissa,

ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 08 617 23920.

klo 18   Suomen Raamattuopiston seurat seurakuntakeskuksessa.

18 henkilön kokoontumisrajoitus koronatilanteen vuoksi.

Su 14.3. klo 10 Sanajumalanpalvelus striimattuna seurakuntakeskuksen kirkkosalissa.

Jumalanpalveluksen toimittaa Risto Kormilainen.

Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä

seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaaminen ja tehostaminen.

Kirkkopalvelut ry   FI60 2077 1800 0621 52

viite: EU-elintarviketuki

Seurakunnan toimistot ovat suljettuina, palvelemme puhelimitse. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

Virsikirjojemme kangaspäällisestä johtuen siirrymme seuraaviin suojatoimiin:

Kirkollisissa toimituksissa voi käyttää omaa virsikirjaa,

älypuhelimen nettivirsikirjaa tai seurakunnan antamaa kertakäyttöistä monistetta,

jos toimitus on ulkotiloissa, kotona tai muussa juhlapaikassa.

Toimittavalle papille tai kanttorille on hyvä kertoa, mikä vaihtoehto toteutuu juuri teidän kohdallanne.

Jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa,

jotka ovat seurakunnan sisätiloissa, voi lukea myös valkokankaalle heijastettuja virsitekstejä.

Turvaväli on tärkeä myös näin laulettaessa..

Papinpäivystys ja yksityisehtoolliset puhelimitse 044 781 9370