Valokuva Pikku-Pappilan pihasta

Lapsi- ja perhetyö

Seurakunnan lapsi- ja perhetyön tavoite on tukea perheitä kristillisessä kasvussa sekä toteuttaa Jeesuksen antamaa kastekäskyä.

Toimintamuotojamme ovat avoimet kerhot, joihin lapset voivat tulla oman aikuisen (päivähoitaja, vanhempi, isovanhempi) seurassa ja perinteiset päiväkerhot 3-5-vuotiaille kirkonkylällä ja Moisiovaarassa. Lastenohjaajat vierailevat viikoittain ryhmäperhepäiväkodeissa. Lisäksi eskareille pidetään koulupäivään kuuluva hartaus ja toimintatuokio Pikkupappilassa.

Päivä- ja varhaisnuorten kerhojen yhteinen kevätjuhla sekä koulunsa aloittavien koulutielle siunaaminen KIRKOSSA to 26.5.2022 KLO 14.00

TERVETULOA MUKAAN!

Kuva lapsesta Pikku-Pappilan pikkukirkossa alttaripöydän ääressä tutkimassa Raamattua.