Rippikoulu

Rippikoulu on kirkon nuorisotyön lippulaiva. Edelleen suurin osa 15-vuotiaista käy rippikoulun. Rippikoulun tarkoituksena on opettaa ja opastaa nuorta siinä uskossa, johon hänet on kastettu. Myös kastamattomat nuoret voivat käydä rippikoulun ja halutessaan tulla kastetuiksi rippikoulun lopussa ennen konfirmaatiota. Rippikoulun käyminen antaa monia oikeuksia mm. kummius, kirkollinen vihkiminen, mahdollisuus vaikuttaa seurakuntavaaleissa äänestäjänä ja ehdokkaana.

Lisätietoja antaa seurakuntapastori Maria Niinivaara 050-5141076

Rippikoulu 2019

Su 2.12. Jumalanpalveluksen jälkeen

Rippikouluinfo rippikoululaisille ja heidän vanhemmille seurakuntasalissa.

La 8.12. Matka Lankafest Goes Christmas-konserttiin Puolangan kirkkoon. Konsertti sisältää tuttuja joululauluja raskaammalla musiikilla. Ilmainen bussikuljetus lähtee klo 17 seurakuntakeskuksen pihasta. Kaikenikäiset tervetuloa vaikka koko perheellä. Ilmoittautuminen klo 9-12,  3.12. mennessä kirkkoherranvirastoon 08 617 23920.  Rippikoululaisille ja isoskoulutettaville osa koulutusta.

Vapaaehtoinen käsiohjelma 5 €.

Rippikoulu

Konfirmaatio

Konfirmaatio antaa kirkon jäsenille oikeuden

- toimia kummina

- osallistua ehtoolliselle itsenäisesti

- asettua ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa, kun konfirmoitu jäsen on 18- v.

Kirkollisen avioliittoon vihkimensen edellytyksenä on rippikoulun käyminen, mutta konfirmaatiota ei edellytetä.

Konfirmoitavien tulee olla kastettuja kirkon jäseniä, jotka ovat saaneet opetusta rippikoulussa.