AVOIMET TYÖPAIKAT

29.1.2019 11.58

Kainuun vaaramaisemien keskellä veisaamme innolla virsiä ja hiljennymme seuroissa. Rakastamme kirkkokuoroamme ja konserttielämää.

Hyrynsalmen seurakunnan kirkkoneuvosto on siksi julistanut haettavaksi muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävän kanttorin nk. C-viran.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaa hakevan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hakemukseen on liitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake), josta tulee ilmetä, että sen käyttötarkoituksena on kanttorin viran hakeminen. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä vaatii.
Seurakunta odottaa hakijalta yhteistyökykyä, kiinnostusta jumalanpalvelustyön kehittämiseen ja eri ikäisten kuorotoimintaan.
Virka tulee avoimeksi 1.8.2019, mutta sijaisuutta on mahdollista hoitaa jo toukokuusta alkaen.
Hakemukset tulee lähettää 26.2.2019 klo 15 mennessä osoitteella Pirkko Hänninen Nivantie 4, 89400 Hyrynsalmi. Palkka määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan, lisäksi huomioidaan vuosisidonnainen palkanosa. Koeaika on 6 kuukautta. Haastattelu ja näytteen antaminen tapahtuvat 4.3.2019 klo 13 seurakuntakeskuksessa, Nivantie 4. Lisätietoja antaa kirkkoherra Pirkko Hänninen 044 781 9370 sekä kirkkoneuvoston vpj Pertti Heikkinen 050 566 9018.