Koronatiedote 19.1.-8.2.2021

14.1.2021 11.30

Kainuu on siirtynyt 13.1.21 kiihtymisvaiheeseen korona-altistusten osalta. Toiminta seurakunnassa jatkuu melko samalla tavalla kuin tähänkin asti eli 19.1.-8.2.21 toimimme aluehallintoviraston uusia määräyksiä noudattaen:

---Jumalanpalvelukset, hartaudet ja muut hengelliset tilaisuudet striimataan ja julkaistaan seurakunnan koti- ja Fb-sivulla.

---Kirkolliset toimitukset hoidetaan siten, että läsnä voi olla n. 17+3 ihmistä. Seurakunnan sisä- sekä ulkotiloja voi käyttää. Turvaväli, käsihygienia ja maskien käyttö on syytä ottaa huomioon. Pappi ja kanttori osallistuvat toimituksiin seurakunnan tiloissa ja ulkona, mutta eivät muistotilaisuuksiin eivätkä toimituksiin kodeissa.

---Virastopäivystys, myös diakonia, toimii puhelimitse ja sähköpostitse. Tapaamiset ovat mahdollisia seurakuntasalissa ja sen aulassa, joissa käytetään turvavälejä, käsien puhdistusta ja maskeja.

---Rippikoulu hoidetaan sovitusti.

---Kerhot jatkuvat 18.1.- siten, että läsnä voi olla 17+3 ihmistä. Lastenohjaaja antaa tarkempia ohjeita.

---Työntekijät auttavat tarvittaessa. Heidät tavoittaa puhelimella, sähköpostin kautta ja seurakunnan koti- ja Fb-sivun välityksellä.

Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Hepr. 13:8